Biblioteca Infant Pere

La Biblioteca Infant Pere és un centre d’informació obert a tots els ciutadans que facilita l’accés al coneixement, a la cultura i al lleure de manera lliure i gratuïta.

Es tracta d’un equipament municipal integrat al Centre Cultural Infant Pere i adscrit a la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Els serveis que s’ofereixen són:

  • Informació: us atenem de manera personalitzada per orientar-vos sobre l’espai, el fons, les eines per a la cerca d’informació i la utilització dels serveis.
  • Consulta: us oferim un fons de més de 18.000 documents format per llibres, discos de música, pel·lícules en DVD, diaris i revistes.
  • Sala de treball en grup: us oferim un espai de treball per a grups poc nombrosos.
  • Préstec: us facilitem el préstec d’un total de 30 documents per un termini de 30 dies.
  • Activitats: promocionem actes culturals i del foment de la lectura (exposicions, hores del conte, clubs de lectura, tallers…).
  • Internet i ofimàtica: podeu utilitzar els ordinadors de la sala amb el paquet bàsic de programes d’ofimàtica (processador de textos, full de càlcul, gestor de bases de dades, etc.) i amb la possibilitat de connexió a Internet. També podeu connectar-vos a Internet des de dispositius mòbils amb tecnologia Wi-Fi (xarxa sense fils).
  • Altres serveis: podeu connectar-vos als catàlegs en línia, utilitzar les fotocopiadores d’autoservei, consultar diferents diaris del món, fer suggeriments de compra…

pdf24   Guia de serveis de la biblioteca Infant Pere

pdf24   Guia infantil de la biblioteca Infant Pere

           02map               

HORARI:
Dilluns: de 16.00 h a 20.00 h
De dimarts a divendres: de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h

Obert al públic amb serveis presencials adaptats a les circumstàncies actuals, per garantir la seguretat sanitària de les persones usuàries davant la pandèmia de la Covid-19.

C/ Ramon Berenguer IV, 2  ·   43890 L’Hospitalet de l’Infant

Espais accessibles.

Pin It on Pinterest

Share This