Cessió d’espais

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ofereix la possibilitat de cedir diferents espais per la celebració d’activitats, com ara actes culturals o socials, convencions, reunions o presentacions a les entitats del municipi.

Per fer la reserva de qualsevol dels espais disponibles, cal presentar la sol·licitud a les oficines municipals d’atenció al ciutadà.

La disponibilitat d’aquests espais sempre està subjecte a l’aprovació prèvia per part de l’Ajuntament.

Els espais disponibles són:

TEATRE AUDITORI DE L’HOSPITALET DE L’INFANT (CENTRE CULTURAL INFANT PERE)

SALA BONET CASTELLANA (CENTRE CULTURAL INFANT PERE)

SALA FERRER MALET (CASA DE CULTURA BLANCA D’ANJOU)

SALA DEDALTS (CA LA TORRE)

SALA LLORERS I JARDINS (CA LA TORRE)

AUDITORI DE VANDELLÓS

CENTRE CULTURAL INFANT PERE

Local 1
330 m²  |  Aforament 200 p.
Indicat per conferències

 

Local 2
125 m²  |  Aforament 80 p.
Indicat per reunions i grups
Cessió d’espai

 

C. Ramon Berenguer IV, 2
43890 L’Hospitalet de l’Infant
Tel. 977823313
El Centre Cultural Infant Pere és un equipament format pel Teatre – Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, la Biblioteca Infant Pere, la sala polivalent Bonet Castellana i l’Arxiu d’Imatge. La biblioteca forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. El Teatre – Auditori correspon a un equipament escènic de tipus E1, segons el Pla d’Equipaments Culturals de Catalunya, i té una capacitat de 340 persones. El Centre Cultural Infant Pere també acull la Regidoria de Cultura i Patrimoni i la seu de l’Antena del Coneixement de la URV.

 

BIBLIOTECA INFANT PERE

Espai 1
130 m²  |  Aforament 80 p.
Indicat per conferències
Projector + sistema d”audio
Cessió d’espai

 

C/ Ramon Berenguer IV, 2
43890  Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Tel. 977822122

La Biblioteca Infant Pere és un centre d’informació obert a tots els ciutadans que facilita l’accés al coneixement , la cultura i el lleure de manera lliure i gratuïta. És un equipament municipal integrat al Centre Cultural Infant Pere i adscrit a la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. L’espai d’accés als usuaris ocupa vora 800 m2 de la planta baixa del Centre Cultural.

Serveis de la biblioteca:
Informació: us atenem de manera personalitzada per orientar-vos sobre l’espai, el fons, les eines per a la cerca d’informació i la utilització dels serveis. Consulta: us oferim un fons de més de 8.000 documents format per llibres, discos de música, pel·lícules en DVD, diaris i revistes. Sala de treball en grup: us oferim un espai de treball per a grups poc nombrosos. Préstec: us facilitem el préstec d’ un total de 20 documents per un termini de 30 dies. Activitats: promocionem actes culturals i del foment de la lectura (exposicions, hores del conte, clubs de lectura, tallers, …) Internet i ofimàtica: podeu utilitzar els ordinadors de la sala amb el paquet bàsic de programes d’ofimàtica (processador de textos, full de càlcul, gestor de bases de dades, etc.) i amb possibilitat de connexió a Internet. També podeu connectar-vos a Internet des de dispositius mòbils amb tecnologia wi-fi (xarxa sense fils). Altres serveis: podeu connectar-vos als catàlegs en línia, fer fotocopiadores en autoservei, consultar diferents diaris del món, fer suggeriments de compra …

Guia de serveis de la biblioteca Infant Pere
Guia infantil de la biblioteca Infant Pere

Horari:
Dilluns: de 16 a 20h
De dimarts a divendres: de 10 a 13h i de 16 a 20h
Dissabte: de 10 a 13h

CENTRE DE VISITANTS DEL L’HOSPITAL DEL COLL DE BALAGUER

Espai 1
330 m²  |  Aforament 200 p.
Indicat per conferències
Cessió d’espai

 

Espai 2
125 m²  |  Aforament 80 p.
Indicat per reunions i grups
Cessió d’espai

 

Plaça del Pou, 11
43890 L’Hospitalet de l’Infant
Tel. 977822122
El Centre de Visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer és l’espai museogràfic dedicat a l’Hospital de l’infant Pere d’Aragó i d’Anjou, origen de l’Hospitalet de l’Infant, i situat dins dels murs de l’antic hospital fortalesa. Compta amb una sala en planta baixa, adaptada a usos alternatius (presentacions i exposicions), i una primera planta on hi ha una exposició permanent al voltant dels hospitals medievals a Catalunya, el monument i la figura de l’infant Pere. Des d’aquí, es pot accedir al pas de ronda de la muralla i dalt de la torre nord, on es pot gaudir del domini visual que l’edifici tenia sobre el territori del voltant.

Pin It on Pinterest

Share This