Protecció de dades

CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per Vostè, s’incorporaran i seran tractades en un fitxer amb la finalitat de poder atendre la present relació i el posterior enviament periòdic dels butlletins sobre la oferta cultural del municipi. AJUNTAMENT DE VANDELLÒS i L’HOSPITALET DE L’INFANT, actua com a Responsable del Fitxer, amb domicili a Plaça de l’Ajuntament, 6 43891 Vandellòs (Tarragona). Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al responsable de seguretat, a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és l’AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L’INFANT. El domini d’Internet www.culturaalabast.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de cultura@vandellos-hospitalet.cat

 

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Les seves dades han estat incorporades  en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la present relació i per poder-li enviar butlletins electrònics periòdics sobre la oferta cultural del municipi. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L’INFANT, amb domicili a 43891 Vandellòs (Tarragona), Plaça de l’Ajuntament, 6. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició pel que fa a les dades que consten en el esmentat fitxer, per escrit al domicili social de l’Entitat i/o via mail a (INDICAR DIRECCIÓ DE CORREU ELECTRÒNIC), adjuntant en ambdós casos fotocòpia del seu DNI. Si no desitja rebre més informació de les activitats, notícies i/o serveis del PATRONAT MUNICIPAL ESCOLA DE MÚSICA DE VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L’INFANT per correu electrònic, pot enviar un correu a (INDICAR DIRECCIÓ DE CORREU), indicant “Baixa”.

Pin It on Pinterest

Share This