23-11-2024 // 1a sessió: 18.00 h i 2a sessió: 19.30 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Edat recomanada: Adults // Preu: Gratuït

FRAME Film Festival és un festival de curtmetratges itinerant, on es presenten els millors curtmetratges del circuit nacional produïts durant els anys 2023 i 2024, les últimes novetats, grans obres i bones històries que es conten en format de curtmetratge.

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant és un dels 16 municipis de la província de Tarragona que rep aquest festival de curtmetratges itinerants que vol fer arribar el curtmetratge al gran públic perquè sigui aquest qui decideixi els guanyadors en cadascuna de les seus del Festival. Els espectadors que segueixen i gaudeixen els curtmetratges són els que tenen l’oportunitat de decidir sobre la selecció de les pel·lícules que passaran a la fase final per a rebre els premis TALENT FRAME.

Al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant s’emetran una vintena de curtmetratges que es repartiran en quatre sessions, dues el dissabte 23 i dues el diumenge 24 de novembre, a les 18.00 h i a les 19.30 h. Després de cada sessió, les persones assistents podran votar el film que considerin mereixedor del premi. Es pot assistir i votar de manera independent a qualsevol de les sessions.
A la darrera sessió de diumenge es farà el recompte final on sabrem el guanyador a la seu del nostre municipi del Frame Film Festival.
En breu rebrem la programació dels curtmetratges que es projectaran.

+info: FRAME FILM FESTIVAL

 

Pin It on Pinterest

Share This