25-10-2024 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI  – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Biblioteca Infant Pere // Durada: 90′ // Edat recomanada: +7 anys // Preu: gratuït.

CineXic és un programa d’impuls del cinema infantil en català a través d’un circuit de sales arreu del territori, a càrrec d’Òmnium Cultural i la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. Una programació estable de pel·lícules infantils en català per a tota la família. Cada mes podeu gaudir d’una nova experiència a les vostres sales de cinema.

“Fritzi. Un conte revolucionari”
Alemanya de l’Est, 1989. El mur que divideix el país en dues meitats és a punt de caure. La Fritzi, de dotze anys, cuida de l’Sputnik, el gosset de la seva millor amiga Sophie, mentre ella és de vacances amb la seva família a Hongria. Però arriba la tardor i comença l’escola i la Sophie no ha tornat. La Fritzi i l’Sputnik inicien una aventura per a trobar-la. Les seves passes els portaran a descobrir les manifestacions que es repeteixen a Leipzig i a entendre què està passant al seu país. Una pel·lícula emocionant, impregnada de l’atmosfera de l’època i històricament acurada, que retrata la caiguda del mur des de la perspectiva d’una nena.

Direcció: Matthias Bruhn, Ralf Kukula
Temàtica: Història. Valentia.
Versió en català

MATERIAL DIDÀCTIC

Pin It on Pinterest

Share This