03-05-2022 // 19 h // SALA FERRER MALET – CASA DE CULTURA BLANCA D’ANJOU // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: RÀDIO L’HOSPITALET DE L’INFANT // Durada: 60′ // Edat recomanada: Tots els públics  // Preu: Gratuït.

L’Hospitalet de l’Infant acollirà aquest mes de maig les IX Jornades de la Comunicació, organitzades per Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i la Televisió de Vandellòs.
En aquesta edició, inclouran quatre conferències a càrrec de professionals de prestigi, que compartiran amb el públic assistent les seves experiències i reflexions sobre el món de la comunicació en diferents àmbits.

Per celebrar el seu 35è aniversari, l’emissora de ràdio municipal ha organitzat quatre conferències per al mes de maig, a càrrec de Carles Prats, Olga Viza, Roc Massaguer i Gessamí Caramés.

Les Jornades s’inauguraran el 3 de maig amb la conferència “Davant i darrere les càmeres”, que anirà a càrrec de Carles Prats, periodista i presentador del Telenotícies de TV3. Prats ha estat enviat especial a diversos països europeus, a Pakistan durant els bombardejos i la invasió d’Afganistan. També va ser presentador del canal 3/24.

+info: Enllaç a la notícia

Pin It on Pinterest

Share This