Llistat d’Entitats  +

Activitats  +

Entitats Culturals  +

ASSOCIACIÓ MASIA DE CASTELLÓ (VANDELLÒS)

ASSOCIACIÓ MASIA DE CASTELLÓ (VANDELLÒS)
President: Santiago Nomen Barceló
Correu electrònic: masiacastello@masiacastello.cat
Web: www.masiacastello.cat

FUNDACIÓ: 1998

ACTIVITATS:
L’objectiu de l’Associació és treballar per recuperar part de la història del poble de Castelló, per preservar un espai i donar-li un ús públic, que sigui un referent de futur integrador d’un territori respectuós amb el seu passat i el seu entorn. L’Associació desitja que el camí de la recuperació serveixi per potenciar iniciatives i crear activitats culturals al nostre poble i entorn. L’Associació organitza a primers de desembre la Festa Major de Castelló Santa Llúcia; per Nadal, un Pessebre Vivent; i a l’estiu, l’últim cap de setmana d’agost, la Rústik Festa.

CORAL ARSIS (L’HOSPITALET DE L’INFANT)
CORAL ARSIS (L’HOSPITALET DE L’INFANT)
Presidenta: Patrito Aurin
Correu electrònic: coralarsis@gmail.com

FUNDACIÓ: 1990

ACTIVITATS:
La Coral Arsis es va formar inicialment per cantar a l’església. D’aquelles primeres passes, en va sortir el que ara és la Coral, formada exclusivament per veus blanques. La primera actuació va ser a la missa del all de 1990. A l’any 1991 es va realitzar el primer recital de l’església i, com era dins del mateix municipi, es desplaça a cantar a la població de Vandellòs. Des de l’any 1991, la nostra Coral forma part de la Federació Catalana d’Entitats Corals. A l’any 2009, s’hi incorpora una nova corda, formada per veus masculines. Durant aquest temps la Coral ha tingut dues directores, i des de l’any 2012 el director és en Piotr.

CENTRE D’ESTUDIS DE LA VALL (VANDELLÒS)

CENTRE D’ESTUDIS DE LA VALL (VANDELLÒS)
President: Francesc Fuguet
Correu electrònic: cedelavall@gmail.com

ACTIVITATS:
Centre destinat a l’estudi, difusió i revalorització del patrimoni cultural, històric i natural de Vandellòs i el seu entorn. Participa en les Jornades Culturals de Vandellòs, que se celebren a la primavera. També organitzen diferents actes com el Correllengua, composició poètica i musical, i les Cuines del Món, així com un Tomb per la Història dins dels actes de la festa major de Vandellòs. També col·laboren amb activitats de l’Escola Valdelors.

ASSOCIACIÓ BALL DE DIABLES DE L’HOSPITALET DE L’INFANT

ASSOCIACIÓ BALL DE DIABLES DE L’HOSPITALET DE L’INFANT
President: Víctor Alvarez
Correu electrònic: diableshospitalet@gmail.com

FUNDACIÓ: 1987

ACTIVITATS:
Associació dedicada a tota mena d’espectacles pirotècnics (carretillades, correfocs, cercaviles de foc, etc.). Participen en diversos actes i festes majors del municipi.

GRUP DE DONES BLANCA D’ANJOU (L’HOSPITALET DE L’INFANT)

GRUP DE DONES BLANCA D’ANJOU (L’HOSPITALET DE L’INFANT)
Presidenta: Pilar Bo Fenoll
Correu electrònic: gd.blanca.anjou@gmail.com

FUNDACIÓ: 1993

ACTIVITATS:
Dinamitza i incentiva l’associació de dones i fa més participatiu el teixit cultural del poble. També organitza la Trobada de puntaires a l’Hospitalet de l’Infant i col·labora en actes com la Marató de TV3 i el taller de mones.

COLLA DE DIABLES DE VANDELLÒS

COLLA DE DIABLES DE VANDELLÒS
President: Albert Borràs Guirro
Correu electrònic: diablesdevandellos@gmail.com

FUNDACIÓ: 1988

ACTIVITATS:
Associació dedicada a tota mena d’espectacles pirotècnics (carretillades, correfocs, cercaviles de foc, etc.). Participen en diversos actes i festes majors del municipi. Col·laboren en La Marató, en el Parc de Nadal de Vandellòs. També organitzen la cursa de vehicles sense motor de Sant Esteve.

GRUP DE TEATRE QUO VADIS (L’HOSPITALET DE L’INFANT)

GRUP DE TEATRE QUO VADIS (L’HOSPITALET DE L’INFANT)
President: Daniela Vicente Valverde
Correu electrònic: teatroquovadis@outlook.com

FUNDACIÓ:  2011

ACTIVITATS:
Selecció d’obres teatrals i adaptació per fer possible la seva representació. Planificació, programació, organització de la temporada i assaig de l’obra objecte de representació. Establiment de relacions i intercanvi d’experiències amb altres grups de teatre, la participació en certàmens i festivals de teatre, així com la seva organització.

GRUP D’HAVANERES VENT FORT (L’HOSPITALET DE L’INFANT)

GRUP D’HAVANERES VENT FORT (L’HOSPITALET DE L’INFANT)
President: Xavier Pardina
Correu electrònic: xavier@ventfort.net
Web: www.ventfort.net

FUNDACIÓ: 1996

ACTIVITATS:
La promoció i divulgació del cant mariner, d’havaneres i en general, de la cançó popular, amb una especial incidència en la cançó catalana tradicional i d’avui. Conferències sobre la història de l’havanera, cantades i concerts d’havaneres dins i fora del municipi, i participació en els actes culturals i les festes majors de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

CENTRE D’ESTUDIS DE L’HOSPITALET DE L’INFANT

CENTRE D’ESTUDIS DE L’HOSPITALET DE L’INFANT
Presidenta: Marta Quer Riera
Correu electrònic: celhi@celhi.cat
Web: www.celhi.cat
Facebook: CELHI

FUNDACIÓ: maig de 2013

ACTIVITATS:
Jornades d’estudis, tallers, conferències, col·loquis, visites guiades, exposicions, publicacions, tastos, cicles de cinema, presentacions de llibres i altres propostes destinades a recuperar i mantenir la memòria i a difondre el patrimoni de l’Hospitalet de l’Infant.

FOMENT CULTURAL DE L’HOSPITALET DE L’INFANT

FOMENT CULTURAL DE L’HOSPITALET DE L’INFANT
President: Jaume Castellví Margalef
Correu electrònic: info@fomentcultural.cat
Web: www.fomentcultural.cat

ACTIVITATS:
Donar a conèixer, preservar i difondre la cultura popular al nostre poble i arreu de Catalunya, mitjançant els diferents grups participatius del Foment Cultural. Les diferents seccions i grups del Foment Cultural són el Grup de Sardanes, el Grup de Bitlles, el Cavallet de Mar i la Colla Gegantera.

CCERV-Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs

CCERV-Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs
President: Francesc Rodell
Correu electrònic: ccervandellos@gmail.com
Webwww.ccervandellos.blogspot.com.es

ACTIVITATS:
Les finalitats fonamentals d’aquesta entitat són procurar l’esplai dels seus socis/es, la promoció i el foment d’activitats cíviques i, específicament, les culturals, en totes les seves manifestacions artístiques i esportives, així com el foment de l’esperit d’associació, mitjançant l’ús dels medis més convenients i sense finalitat lucrativa.

ASSOCIACIÓ CULTURAL SEMPRE EN DANSA (L’HOSPITALET DE L’INFANT)

ASSOCIACIÓ CULTURAL SEMPRE EN DANSA (L’HOSPITALET DE L’INFANT)
Carretera de Móra, 1   ·   43890 L’Hospitalet de l’Infant
President: M. Carmen Gallardo
Correu electrònic:  sempreendansa@gmail.com

FUNDACIÓ: 2013

ACTIVITATS:
Estudi, difusió, composició i promoció de la dansa en general. Foment i difusió de la dansa en tots els seus estils. Promoció de l’intercanvi entre diferents associacions, que tinguin la mateixa finalitat. La divulgació de la dansa mitjançant la promoció i l’execució d’espectacles.

ASSOCIACIÓ MULTICULTURAL ALTERNATIVA-AMA (L’HOSPITALET DE L’INFANT)

ASSOCIACIÓ MULTICULTURAL ALTERNATIVA-AMA (L’HOSPITALET DE L’INFANT)
Carrer Comte de Prades, 7   ·   43890 L’Hospitalet de l’Infant
President: Angel Lopera Broto
Correu electrònic: info@palmfest.es
Webwww.palmfest.es

FUNDACIÓ: 2006

ACTIVITATS:
Dinamitzar i dotar de valor afegit la programació cultural del municipi de Vandellòs i de l’Hospitalet de l’Infant, sobretot pel que fa a activitats musicals i audiovisuals. El seu àmbit d’actuació s’ha ampliat els últims anys a tot el Camp de Tarragona, si bé és encara el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant la seu de les seves activitats més emblemàtiques

CATUKRA, ASSOCIACIÓ D'ACORDIONISTES DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT

CATUKRA, ASSOCIACIÓ D’ACORDIONISTES DE VANDELLÒS I L’HOSPITALET DE L’INFANT
Presidenta: Valentyna Rachok
Correu electrònic: valyarachok@hotmail.com
Facebook: Grup-dAcordionistes-Catukra Instagram: a.catukra

FUNDACIÓ: Març de 2019

ACTIVITATS:

L’associació va néixer de la mà de diverses alumnes i exalumnes de l’Escola Municipal de Música que volien compartir la seva passió per l’acordió i donar-lo a conèixer. Amb l’objectiu de fomentar la cultura artística i musical vinculada a aquest instrument, fan actuacions musicals. Fora del municipi, han actuat per Lleida, a Albi, a Arsèguel, on cada any se celebra una trobada internacional d’acordionistes; al paranimf de la Universitat de Cervera; i dins de la província, a Tivissa, el Molà, Capçanes i Montbrió del Camp i en molts actes organitzats al nostre municipi, com per exemple en la Trobada d’acordionistes de la Masia de Castelló o en actes benèfics i socials com ara els de la Marató de TV3.

 

Entitats d’Ensenyament  +

AMPA VALL DE LLORERS DE L’ESCOLA VALDELORS

AMPA VALL DE LLORERS DE L’ESCOLA VALDELORS
Carrer de les Escoles, s/n   ·   43891 Vandellós
President: Francesc Madurell
Correu:  ampavalldellorers@gmail.com

ACTIVITATS:
Aquesta entitat ajuda i organitza una activitat a la Festa de la Germandat, a la festa major del poble i el divendres de Carnaval. Així mateix, col·labora amb La Marató, organitza amb l’Ajuntament el Parc de Nadal i prepara la Festa del Soci en finalitzar el curs escolar. També organitza sortides puntuals, acampades, activitats lúdiques en l’àmbit familiar i alguna xerrada. L’Associació també col·labora amb l’escola amb activitats com el concurs de Sant Jordi i en la compra de material.

AMPA LLASTRES DE L’ESCOLA MESTRAL

AMPA LLASTRES DE L’ESCOLA MESTRAL
Carrer Vandellòs, 10   ·   43890 L’Hospitalet de l’Infant
President: Raquel Liaño
Correu electrònic: ampaescolamestral@gmail.com
Web: ampaceipmestral.wordpress.com

ACTIVITATS:
Aquesta entitat fa el seguiments del funcionament del menjador escolar. Així mateix, col·labora amb La Marató de TV3 i organitza la visita del Patge Reial a l’escola. També, col·labora amb l’Ajuntament en l’organització de la festa infantil de Carnestoltes i en el concurs de Sant Jordi.

AMPA INS BERENGUER D’ENTENÇA

AMPA INS BERENGUER D’ENTENÇA
Carrer Ramon Berenguer IV, 7   ·   43890 L’Hospitalet de l’Infant
President: Joan Berenguer
Correu electrònic: ampainsbdevh@gmail.com
Web: www.xtec.net/iesbde

ACTIVITATS:
Aquesta entitat col·labora en les sortides dels treballs de síntesi d’E.S.O. i Batxillerat, i també en els viatges fi de curs. Al mateix temps, proporciona les agendes escolars als associats, col·labora en concursos com ara el premi del Concurs de Postals de Nadal i la seva impressió, i en les festes de la Castanyada i fi de curs de 2n de Batxillerat.

Pin It on Pinterest

Share This