29-06-2023 // 12.30 h // CENTRE DE VISITANTS L’HOSPITAL DEL COLL DE BALAGUER // Plaça del Pou // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 60′ // Edat recomanada: A partir de 12 anys  // Preu: 3€

Visita teatralitzada al Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer.
Una visita a l’hospital del Coll de Balaguer o altrament conegut com l’Hospital de l’infant Pere, des de la visió del mestre de cases Ferrer Malet, que va rebre l’encàrrec de l’infant Pere d’Aragó i d’Anjou de dissenyar i construir un hospital, per defensar, assegurar i poblar el territori. L’hospital és un exemple de l’arquitectura civil de l’època que destaca per la seva austeritat i majestuositat.

Visita recomanada per a públic adult. Accessibilitat fàcil.
Idioma: català / castellà.
Places limitades.

COMPRAR ENTRADA EN LÍNIA AQUÍ:

ticket girat cultura

El menor d’edat haurà d’estar acompanyat sempre per un adult. La Regidoria de Cultura i Patrimoni es reserva la possibilitat d’anul·lar les visites guiades que no tinguin un mínim d’assistència, o quan les condicions meteorològiques siguin adverses.

També reserves a: Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer, Oficina d’Informació i Turisme, tel. 697 460 126 (Jaume guia)

El pagament de la reserva es farà al mateix Centre de Visitants, abans de la visita.

 

Pin It on Pinterest

Share This