17-06-2023 // A partir de les 17.30 h // Masia de Castelló // Vandellòs // Organitza: Associació Masia de Castelló // Col·labora: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

La vint-i-dosena edició d’aquest festival familiar destaca perquè les formacions musicals que hi actuaran estan formades principalment per dones. Així, la Rústic Festa comptarà amb l’actuació de Ellas music band, un trio musical format per tres dones de diferents països residents a Tarragona des de fa molts anys i que oferiran un repertori variat de cançons tradicionals i composicions pròpies, per fer ballar a tota la familia. Una altra de les formacions que hi actuarà és el grup d’acordions Catukra de Vandellòs i voltants. També hi serà La Cosina, una banda del Camp de Tarragona liderada per l’exmembre de Roba Estesa, Clara Colom. I finalment, Les Testarudes, un projecte musical d’ska, reggae i rocksteady de la mà de nou dones joves nascudes entre el 1996 i el 2003 que volen visibilitzar el seu treball tant en l’àmbit compositiu com artístic.

Espectacles i tallers infantils
La Rústic Festa, a més, tornarà a omplir tots els racons de Castelló d’espectacles, rialles i tradició. Així, a partir de les 17.30 h s’iniciaran les actuacions, d’una banda amb l’espectacle “La veritat de les princeses” i seguidament tindran lloc diversos tallers a càrrec de Les bruixes de la vall, Lo Tossalet i Fustes i Fustetes. A més, també hi haurà la gresca de la Colla Gegantera del barri de dalt Pitota i Pitot de Mont-roig del Camp.

Paradetes de menjar saludable, km 0 i ecològic
Enguany, de 17.30 a 23 h, hi haurà paradetes de menjar amb diverses opcions per poder berenar, sopar o fer un beure. Des de la l’Associació, es vol donar un espai als productors locals i apostar per un menjar saludable, km0 i ecològic de qualitat. Per això, hi haurà paradistes de formatges artesans, croquetes ecològiques, pizzes vegetarianes, pinxos de fruita de temporada i molt més.

Entrades ja a la venda
Les entrades de la Rústic Festa ja es poden comprar de forma anticipada a 10 euros al web https://www.masiacastello.cat/entrades-rustic-festa/ i de forma presencial en diversos establiments del municipi. També es podran comprar a 14 euros a taquilla, el mateix dia del festival. l pel que fa al preu de les entrades infantils (de 4 a 10 anys), són de 6 euros tant anticipades com a taquilla.

La Rústic Festa compta també amb el suport de la Diputació de Tarragona, la Regidoria de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’ADF Vandellòs.

Pin It on Pinterest

Share This