5 i 19 de juny de 2023 // 19.00 h // Sala Ferrer Malet – Casa de Cultura Blanca d’Anjou // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: CELHI // Col·labora: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 90′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: gratuït

El Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI) ha organitzat, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament, les VIII Jornades marítimes per aquest mes de juny.

En aquesta edició, les Jornades consten de dues conferències i d’una visita guiada:

La primera, programada per al dilluns 5 de juny, duu per títol “Meteorologia i patrimoni subaquàtic. Com afecta el canvi climàtic als jaciments subaquàtics” a càrrec del Dr. Joan Mayoral Peñalva, Arqueòleg del Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya.

La segona xerrada, prevista per al dilluns 19 de juny, es titula “Com afectarà el canvi climàtic al litoral de Tarragona”. Aquesta anirà a càrrec del Dr. Vicente Gracia, Professor Associat. Laboratori d’Enginyeria Marítima (LIM/UPC).

Dins de les jornades marítimes, el dia 17 de juny tindrà lloc una visita guiada a l’exposició “Naufragis” al Museu d’Arqueologia de Catalunya! Aquesta última activitat inclou desplaçament en autocar des de l’Hospitalet de l’Infant de forma gratuïta pels socis i una contribució de 15 € pels no socis.
Places limitades. Dinar no inclòs 28 € (opcional)
Per info i reserves abans del 31 de maig: celhi@celhi.cat

Pin It on Pinterest

Share This