07-05-2023 // 12.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 50′ // Edat recomanada: a partir de 2 anys // Preu: 3 €

COMPRAR ENTRADA ONLINE: ticket girat cultura

A TAQUILLA: 1 hora abans de l’espectacle.

La Nana és una nena a qui li agrada molt tocar el piano. Amb el seu avi, l’avi Papet, hi té una relació molt especial i, a través de jocs i cançons, ens convidaran a endinsar-nos en el seu món i a compartir situacions del seu dia a dia.
Espectacle participatiu basat en el conte musical “La Nana i l’avi Papet”, el qual ens parla de la relació entre els seus dos personatges, del valor de la convivència i dels petits moments que podem compartir en família, així com de la importància de la música i com ens pot acompanyar i ajudar a créixer des de l’amor i la confiança.

Fitxa artística:
Idea original, creació i direcció: Anna Roig Dolz
Direcció artística: Anna Roig Dolz i Santi Serratosa
Músics i intèrprets: Anna Roig Dolz (veu, piano i narració), Daniel Arias (clarinet i flauta travessera), Andrea Peirón (violoncel), Albert Ciurans (piano) i Santi Serratosa (percussió).
Música i lletra: Anna Roig Dolz i Santi Serratosa
Arranjaments: Arnau Vilà
Producció: Creixendo

Pin It on Pinterest

Share This