16-10-2022 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 126′ // Edat recomanada: +12 anys // Preu: 3 €

COMPRAR ENTRADA ONLINE: ticket girat cultura

A TAQUILLA: 1 hora abans de la projecció.

La pel·lícula conta la història de Kya, una nena abandonada que es va criar sola en els perillosos pantans de Carolina del Nord fins a l’edat adulta. Durant anys, els rumors de la “Noia del pantà” van rondar a Barkley Cove, aïllant a l’astuta i resistent Kya de la seva comunitat. Atreta per dos joves de la ciutat, Kya s’obre a un món nou i sorprenent, però quan troben a un d’ells mort, la comunitat immediatament l’assenyala a ella com la principal sospitosa.

Repartiment: Daisy Edgar-Jones, Garret Dillahunt, David Strathairn, Harris Dickinson, Eric Ladin, Taylor John Smith, Michael Hyatt, Ahna O’Reilly, Luke David Blumm, Sterling Macer Jr., Blue Clarke, Jojo Regina, Jayson Warner Smith
Guió: Lucy Alibar. Llibre: Delia Owens
Direcció: Olivia Newman
Génere: Intriga. Drama

Pin It on Pinterest

Share This