06-10-2022 // 18.00 h // SALA BONET CASTELLANA // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Biblioteca Infant Pere // Una col·laboració entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya // Durada: 60′ // Adults 

El projecte “Llegir el teatre” pren forma mitjançant clubs de lectura a les biblioteques participants, on es llegeixen i debaten textos teatrals seleccionats especialment partint de la programació actual del TNC (Teatre Nacional de Catalunya).

Els títols escollits per llegir aquesta temporada 2022-2023, són El pes d’un cos de Victoria Szpunberg, Terra Baixa d’Àngel Guimerà i El temps i els Conway de J.B. Priestley.

Les persones interessades en assistir al Club de Lectura Llegir el Teatre, poden passar a fer la inscripció a la Biblioteca Infant Pere i recollir el primer llibre de la temporada de l’obra de teatre “El pes d’un cos” de Victoria Szpunberg. Un cop llegida l’obra, ens reunirem el dijous 6 d’octubre de 2022 per comentar-la.

Aquesta obra de teatre s’ha representat al TNC (Teatre Nacional de Catalunya) i el mes d’octubre comença la gira de tardor al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, el diumenge 9 d’octubre +info

Pin It on Pinterest

Share This