30-08-2022 // 19.30 h // Pista al costat de l’Escola Valdelors // VANDELLÒS // Companyia: Mortelo & Manzani // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 45′ // Edat recomanada: Tots els publics // Preu: gratuït.

La nova i arriscada aventura en què Mortelo&Manzani posaran en perill les seves vides i les de tot el públic que envolti l’escenari a menys de deu metres de distància, en un evident homenatge als temeraris de tota la vida.
Els últims reclutes de la prestigiosa “Fili Busters Daredevil Academy”.
Divertidíssima proposta de circ i pallasso, amb tècniques de circ (funambulisme) i amb un aparell únic! La creació i direcció recau sobre un dels artistes del circuit nacional de carrer més carismàtics, el malagueny David Morales (Capitán Maravilla), i en aliança amb la productora circense La Circoteca i el Festival Circada Sevilla.

Pin It on Pinterest

Share This