29-08-2022 // 22.00 h // Sala Llorers de Ca la Torre // Carrer Sant Isidre // Vandellòs // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 111′ // Edat recomanada: +12 anys // Preu: Gratuït

La història gira entorn a les noces dels Detectius Sato i Takagi, que es veu interrompuda per un assalt del qual acaba emportant-se el pitjor aquest últim. Mentrestant, es produeix una fugida de presó en la qual està involucrant el perpetrador d’un atemptat, i Rei Furuya es creua amb una misteriosa persona disfressada que acaba posant-li un collaret explosiu. A mesura que Conan i els seus comencen a investigar tots els fets, es converteixen en l’objectiu d’un grup molt peculiar

Guió: Takahiro Ōkura. Manga: Gôshô Aoyama
Direcció: Susumu Mitsunaka
Gènere: Animació. Acció. Intriga.
Versió en català

Pin It on Pinterest

Share This