Dimarts 2 d’agost de 2022 / 19.00 h // Sortida: Plaça Catalunya // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Turisme L’Hospitalet de l’Infant i La Vall de Llors // Durada: 120′ aprox. // Activitat gratuïta

Ruta guiada per a realitzar l’activitat Relats a l’Ombra amb el trenet turístic i a peu pel nucli urbà de l’Hospitalet de l’Infant. Relats a l’ombra és una activitat per tal de conèixer els arbres d’interès de l’Hospitalet de l’Infant a través dels relats que ens expliquen aquests testimonis vius.

Cal fer reserva prèvia abans del dia 1 d’agost per a poder participar en aquesta activitat. AQUÍ

Places limitades a 20 assistents.
Cal prendre mesures de protecció contra la calor ja que és una activitat a l’aire lliure (protector solar, aigua, gorra).
L’organització es guarda el dret a modificar/suspendre aquesta activitat.
Més informació: turisme@vandellos-hospitalet.cat / 977 823 328

Més info: https://www.hospitalet-valldellors.cat/relatsalombra/

Pin It on Pinterest

Share This