05-06-2022 // 17.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Producció: Companyia Las Lloronas // Organitza: Biblioteca Infant Pere // Col·labora: AMPA Llastres de l’Escola Mestral // Durada: 45′ // Tots els públics // Preu: gratuït

Amb motiu del 10è Aniversari de la biblioteca Infant Pere, us convidem a aquest teatre familiar dedicat als contes i seguidament a un berenar.

“No hi havia una vegada és viatge al món dels contes. Un espectacle que parla del poder de la creativitat amb un imaginari comú; els contes tradicionals de tota la vida.”

La Pia, la Lia i la Mia són les Guardianes del Gran Llibre dels Contes, un volum mil·lenari que recull tots els contes populars. Avui els hi toca explicar un conte al públic, però es troben amb un contratemps. El Gran Llibre està buit! Els personatges han fugit, deixant totes les seves coses, i no poden explicar cap conte. Així que decideixen convertir el que els hi semblava una catàstrofe en una nova oportunitat. Decideixen inventar-se un conte elles amb el poder de la imaginació i el joc.

Companyia: Las Lloronas

Intèrprets: Anna Castells, Neus Gispert, Iona Balcells

Tràiler “No hi havia una vegada”

Pin It on Pinterest

Share This