30-05-2022 // 19 h // SALA FERRER MALET – CASA DE CULTURA BLANCA D’ANJOU // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: RÀDIO L’HOSPITALET DE L’INFANT I CAMPUS EXTENS DE LA URV // Durada: 60′ // Edat recomanada: Tots els públics  // Preu: Gratuït.

L’Hospitalet de l’Infant acollirà del 9 al 30 de maig la vuitena edició de les Jornades de la Comunicació, organitzades per Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, el Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili i la Regidoria de Comunicació, amb la col·laboració de l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors i de la Televisió de Vandellòs.

Enguany hi haurà quatre conferències a càrrec de professionals de prestigi, que compartiran amb el públic assistent les seves trajectòries i reflexions sobre el món del periodisme i la complexitat de la tasca comunicativa en diferents àmbits.

Per la darrera conferència serà el torn del periodista Xarli Diego, que farà una retrospectiva sota el títol “50 anys de comunicació”.
Xarli Diego: Periodista. Locutor de ràdio, presentador de «El Joc del Segle» de TV3 i guionista de televisió. Conegut per ser pioner dels programes musicals a «Caspe Street» de Ràdio Barcelona. Autor del llibre Gràcies per la Música. En l’actualitat, presenta i dirigeix «El Catamarà», un programa musical i amb tocs d’humor que podeu escoltar a moltes emissores de ràdio de proximitat, entre aquestes a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant.

Sorteig de vals de compra
En aquesta edició, com a novetat, l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors sortejarà vals de compra durant les jornades. Les persones que assisteixin a cada sessió podran participar en el sorteig d’un val de 50 euros per comprar als comerços del municipi. Només hauran omplir una butlleta a l’entrada de la sala on es farà la conferència, i l’endemà, als estudis de la Ràdio, es farà el sorteig.

Pin It on Pinterest

Share This