30-01-2022 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 99′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: 3 € // AFORAMENT LIMITAT

COMPRAR ENTRADA ONLINE: ticket girat cultura

A TAQUILLA: 1 hora abans de la projecció.

Conta la història d’una família extraordinària, els Madrigal, que viuen amagats a les muntanyes de Colòmbia, en una casa màgica situada en un lloc meravellós anomenat Encanto. La màgia d’Encanto ha dotat a tots els nens de la família d’un do únic, des de la super força fins al poder de curar… Però es va oblidar d’un membre de la família: Mirabel. Quan aquesta descobreix que la màgia que envolta Encanto està en perill, decideix que ella, l’única Madrigal normal, podria ser l’última esperança de la seva extraordinària família

Guió: Jared Bush, Charise Castro Smith. Història: Jared Bush, Charise Castro Smith

Direcció: Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith

Gènere: Animació.

Pin It on Pinterest

Share This