20-01-2022 // 19.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 121′ // Edat recomanada: +7 anys // Preu: 4,50 € – Preu especial: 3 € amb el carnet de les biblioteques públiques i carnet Jove. // AFORAMENT LIMITAT

COMPRAR ENTRADA ONLINE: ticket girat cultura

A TAQUILLA: 1 hora abans de la projecció.

Basat en la novel·la de Cristina Campos, el film de Benito Zambrano explica la història de dues germanes que es retroben de nou a Valldemossa, un petit poble de l’interior de l’illa de Mallorca, per vendre la pastisseria que han heretat d’una dona a la qui ni tan sols coneixen.
Després de ser separades en l’adolescència i d’haver construït les seves dues vides de forma totalment diferent,  intentaran descobrir els secrets de la seva misteriosa herència, alhora que recuperen el temps perdut i fan front a conflictes familiars del passat.
Les protagonistes interpretades per Elia Galera i Eva Martín, creen un vincle que va més enllà de la pantalla en aquesta profunda història de sororitat i d’amor fraternal.
La pel·lícula ha rebut el suport de la crítica i ha aconseguit una nominació al Goya al Millor guió adaptat.

Repartiment: Elia Galera, Eva Martín, Mariona Pagès, Marilu Marini, Tommy Schlesser, Claudia Faci, Pere Arquillué, Pep Tosar, Nansi Nsue, Ana Gracia, Hoji Fortuna, Toni Pons Vera, Joseph Ewonde, Carles Molinet, Luis Dyangani

Guió: Benito Zambrano, Cristina Campos

Direcció: Benito Zambrano

Gènere: Drama

Versió: Original en castellà

 

logo_circuitgaudi

Pin It on Pinterest

Share This