11, 12, 18 i 19 de desembre de 2021 // de 17.30 h a 20.30 h // Masia de Castelló // Vandellòs // Organitza: Associació Masia de Castelló // Entrada adult (+10 anys): 10€ // Entrada infant (de 4 a 9 anys): 6€ // Entrada (de 0 a 3 anys): gratuïta

L’Associació Masia de Castelló recuperarà aquest desembre el Pessebre dels Estels, que l’any passat no es va poder celebrar de manera presencial a causa de la situació de la pandèmia de la COVID-19. Per aquest 2021, aquesta entitat local ha organitzat, amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la 24a edició en un format diferent, adaptat a les mesures sanitàries i de seguretat. L’essència del Pessebre serà la mateixa, escenaris costumbristes i d’oficis amb escenes bíbliques, però les interaccions canviaran.

Venda d’entrades exclusivament per Internet
Per visitar el Pessebre, caldrà adquirir l’entrada al web de la Masia de Castelló prèviament. La venda de les entrades estarà disponible a la web https://www.masiacastello.cat/entrades-del-pessebre a partir del dijous 25 de novembre.

Accés per franges horàries
L’entrada al pessebre es farà per franges horàries, per poder espaiar els accessos i complir amb la normativa de seguretat. Les entrades, que caldrà adquirir en línia, estaran disponibles en franges de mitja hora, començant a les 17.30h. És important accedir a Castelló amb puntualitat, en l’horari triat, ni abans ni després, per evitar-hi aglomeracions.

Per arribar al Pessebre cal anar fins a Vandellòs, on s’indicarà com arribar amb el propi vehicle, per camí asfaltat, fins a l’aparcament, una gran zona condicionada per estacionar els vehicles fàcilment al poble de Castelló.

+info

Pin It on Pinterest

Share This