10, 17, 24 i 31 de gener de 2022 // 19.00 h // SALA BONET CASTELLANA – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Campus Extens URV Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant // Col·laboren: Regidoria de Cultura i Patrimoni i Diputació de Tarragona

L’Hospitalet de l’Infant acollirà el mes de gener un cicle de conferències sobre curiositats científiques

Organitza el Campus Extens de la URV del municipi i tindrà lloc els dilluns 10, 17, 24 i 31 de gener de 2022.

El cicle consta de quatre conferències, a càrrec d’experts en la matèria, que tindran lloc els propers quatre dilluns de gener, a les 19.00 h, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. En concret, a la Sala Bonet Castellana.

La primera, la del 10 de gener, es titula “Harriet Brooks: pionera en el descobriment del gas Radó (1876-1933)” i la segona “Hèrcules: estrelles i mite”, las impartirà el físic nuclear, divulgador i investigador científic Javier Castelo.
La tercera, “Fins a l’infinit i més enllà: Disquisicions matemàtiques per perdre el cap, a càrrec del doctor enginyer industrial i nuclear, Ferran Tarrasa Blanes. La quarta conferència, titulada “La proteïna d’insecte és el nostre futur?” anirà a càrrec d’Esther Rodríguez Gallego, doctora en Biomedicina i professora de la URV.

 

Pin It on Pinterest

Share This