08-10-2021 // 19.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Biblioteca Infant Pere // Durada: 35′ // Edat: +16 anys // AFORAMENT LIMITAT

La paraula i la dansa s’entrecreuen a les biblioteques públiques de Catalunya amb Balla’m un llibre, el cicle de coreografies curtes creades a partir de textos literaris per ser interpretats als equipaments bibliotecaris d’arreu del territori. El projecte enfila el 2021 la setena edició, mantenint els seus objectius inicials: apropar el llenguatge de la dansa des d’un escenari singular i de proximitat per als ciutadans i ciutadanes: les biblioteques públiques.

Balla’m un llibre és una col·laboració entre l’APdC (Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya), i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura.

La biblioteca Infant Pere oferirà el llibre ballat Lo.Li.Ta, de la cia. La Taimada a partir de Lolita de Vladimir Nabokov.
Lolita s’escriu amb tres síl·labes doloroses. Lolita, diminutiu de Dolores, es pronuncia amb dolorosa sensualitat i es tanca enèrgica i oclusivament. Un fonema és una imatge mental d’un so i els fonemes com els sons, estan mancats de significat. Lo.li.ta és una sonoritat amb capacitat d’imatge; innocència, objectualitat i degradació.

Fitxa artística 
Idea i direcció: Olga Àlvarez
Codirecció: Jordi Cabestany
Conceptes visuals: La Taimada
Interpretació: Angie Mas
Manipulació corporal: Jordi Cabestany
Música: Carlos Martorell
Vestuari: Blanca Ferré i La Taimada

Pin It on Pinterest

Share This