Del 21 al 25 de JULIOL de 2021 // CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Entrada anticipada: 8 € / anticipada +65 anys: 6 € / -12 anys: gratuïta

El Festival Internacional de Guitarra de l’Hospitalet de l’Infant comença la quarta edició, i s’afegeix als actes internacionals d’homenatge a la figura de l’argentí Astor Piazzolla, un dels compositors més importants de tango d’arreu del món, amb motiu de la celebració del centenari del seu naixement. L’encarregat de retre-li homenatge serà el músic i compositor noruec Per Arne Glorvigen, considerat un dels millors intèrprets de bandoneó contemporanis del món, en companyia del guitarrista argentí Pablo Martorelli i de l’Estudi de Dansa Mª Carmen Gallardo de l’Hospitalet de l’Infant.

Aquests dos artistes reconeguts no seran els únics que hi actuaran. Altres músics destacats que participaran en el Festival són: el Quartet Gerhard i el guitarrista Xavier Coll, el Duo Pyrophorus Guitar amb els guitarristes Alí Arango i Josué Fonseca; Carmen Becerra (guitarra) i Isabel Serra (flauta travessera) com a Duo Becerra-Serra; Montserrat Seró (soprano) i Carles Herraiz (guitarra) com a Duo Seró – Herraiz; Carola Cuypers (saxòfon) i Enrique M. Lop (guitarra) com a Duo Cuypers – Lop; i la guitarrista de l’Hospitalet de l’Infant, Anabel Montesinos.

A més dels concerts s’han programat enguany dos tallers: un per al públic infantil, a càrrec de Rafel Tornay a l’entorn del conte titulat «La guitarra màgica»; i un altre, per a tots els públics i interactiu, de soundpainting, a càrrec del Col·lectiu Free’t, un grup de músics lleidatans acompanyat pel guitarrista israelí Yeonathan Shachar. També s’ha programat una exposició d’instruments a càrrec dels lutiers José Antonio Fuentes i Antonio Manjón; i una conferència de Bernardo Rambeaud, titulada “Tópicos y figuras retóricas en la música Fernando Sor”.

COMPRAR ENTRADA ONLINE AQUÍ:
ticket girat cultura

Preu de les entrades:
Anticipada*: 8€
Taquilla: 10€
-12 anys: Gratuïta
+65 anys: Anticipada* 6€ i Taquilla 8€

* Anticipada a taquilla: 19 i 20 de juliol, de 18 a 20 h.
* Anticipada online: del 24 de maig al 18 de juliol de 2021.

Més informació del Festival a: www.guitarfesthospitalet.cat

Pin It on Pinterest

Share This