27-06-2021 // 18.30 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 110′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: 3 € // AFORAMENT LIMITAT

Japó celebra l’imminent començament dels “World Sports Games”, l’esdeveniment esportiu més gran del món, que tindrà lloc a Tòquio. El denominat “Japanese Bullet”, un tren d’última generació, ha estat creat específicament per a coincidir amb el començament de la cerimònia d’obertura de la WSG. Es preveu que el seu recorregut comenci a l’estació de Shin Nagoya i acabi en l’estació central de Tòquio a uns 1.000 quilòmetres per hora. No obstant això, un estrany incident té lloc en la festa d’un dels seus majors sponsors publicitaris, la qual cosa porta al segrest d’alguns dels executius més importants de la companyia. Conan dedueix que aquests poden tenir alguna cosa a veure amb els que van tenir lloc 15 anys enrere, quan el WGS es va celebrar a Boston.

Guió: Takeharu Sakurai. Manga: Gôshô Aoyama

Direcció: Tomoka Nagaoka

Gènere: Animació. Manga

Pin It on Pinterest

Share This