30-05-2021 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Producció: Sala Beckett i Bitò // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 75′ // Preu: 5 € // AFORAMENT LIMITAT

COMPRAR ENTRADA ONLINE: ticket girat culturadel 10 al 29 de maig.

A TAQUILLA: dijous 27 i divendres 28 de maig, de 18 a 20 h, i 1 hora abans de l’espectacle.

Daniela Feixas dirigeix Elena Tarrats i Josep Julien en aquest text guanyador del Premi SGAE Jardiel Poncela 2019

Un escriptor d’èxit, que porta una vida voluntàriament solitària, rep l’estranya visita d’una nena que capgirarà la seva vida de dalt a baix. La nena apareix una nit, i salta la tanca del jardí, mentre l’home pren la fresca. Busca un lloc on dormir i refugiar-se. És evident que fuig d’alguna cosa o d’algú. Malgrat la resistència inicial, l’home, fascinat per aquesta criatura misteriosa que sembla sortida d’una de les seves novel·les policíaques, acaba cedint i deixa que la nena passi la nit al seu jardí. Aquesta trobada s’anirà repetint nit rere nit, i poc a poc, tots dos aniran forjant un vincle tan estrany com potent.

Una nit la nena apareix visiblement trasbalsada i confessa a l’home que creu que ha matat algú. L’home escolta perplex la rocambolesca història que explica la nena. Sap que la decisió correcte seria avisar a la policia i desentendre’s de tot. Però els seus sentiments cap a ella són massa potents, i acaba deixant-se portar per l’instint de protecció que ha desenvolupat cap a aquesta criatura ferida.

Fitxa Artística
Autoria i direcció: Daniela Feixas
Repartiment: Josep Julien i Elena Tarrats
Escenografia: Anna Tantull
Il·luminació: Maria Domènech
Espai sonor/Música: Judit Farrés
Vestuari: Isabel Domènech
Fotografia: Felipe Mena
Assistent de direcció i direcció de moviment: Carla Tovias
Direcció de producció: Josep Domènech
Producció executiva: Neus Oriol
Distribució i comunicació: Bitò
Una producció de la Sala Beckett i Bitò

Idioma: català

 

 

Pin It on Pinterest

Share This