29-05-2021 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 109′ // Edat recomanada: +12 anys // Preu: 3 € // AFORAMENT LIMITAT

A Prentisstown, Todd ha crescut creient que la “Massilla” va ser la responsable d’alliberar un germen que va assassinar a totes les dones i va contagiar amb el “soroll” a la resta dels homes. Després de descobrir un recés de silenci en un pantà, els seus pares adoptius l’obliguen a fugir el més ràpid que pugui, deixant tot enrere excepte un mapa del Nou Món i un missatge, així com una infinitat de preguntes sense resposta. Aviat descobreix la font del silenci: una noia anomenada Viola. Els dos han d’avisar al més aviat possible sobre la imminent arribada d’una nau perquè l’intendent Prentiss pugui preparar un exèrcit per a la guerra.

Repartiment: Daisy Ridley, Tom Holland, Mads Mikkelsen, Demian Bichir, David Oyelowo, Kurt Sutter, Nick Jonas, Óscar Jaenada, Ray McKinnon, Cynthia Erivo, Bethany Anne Lind, Mylene Robic, Olunike Adeliyi

Guió: Charlie Kaufman, Gary Spinelli, Lindsey Beer, John Lee Hancock, Andrew Gottlieb, David Rosen (Novel·la: Patrick Ness)

Direcció: Doug Liman

Gènere: Ciència ficció. Aventures. Distopia.

Pin It on Pinterest

Share This