23-05-2021 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 130′ // Edat recomanada: +16 anys // Preu: 3 € // AFORAMENT LIMITAT

La llegendària Billie Holiday, una de les millors intèrprets de jazz de tots els temps, va passar la major part de la seva carrera sent adorada pels seus fans al voltant del globus. Tot mentre el Departament Federal de Narcòtics dels Estats Units la va fixar com a objectiu mitjançant una operació encoberta liderada per l’Agent Federal Jimmy Fletcher, amb qui Billie havia tingut un tumultuós romanç.

Repartiment: Andra Day, Trevante Rhodes, Natasha Lyonne, Garrett Hedlund, Rob Morgan, Tone Bell, Da’Vine Joy Randolph, Evan Ross, Dana Gourrier, Melvin Gregg, Erik LaRay Harvey, Tristan D. Lalla, Kwasi Songui,

Guió: Suzan-Lori Parks (Novel·la: Johann Hari)

Direcció: Lee Daniels

Gènere: Drama. Biogràfic. Música.

Premis 2020:
Premis Oscar: Nominada a Millor actriu (Andra Day)
Globus d’Or: Millor actriu drama (Andra Day)
Critics Choice Awards: Nominada a Millor actriu (Andra Day), cançó i maquillatge

Pin It on Pinterest

Share This