14-05-2021 // 18.00 h // AUDITORI // Vandellòs // Organitza: Biblioteca Jaume Jardí i Gil // Durada: 45′ // Edat: de 4 a 8 anys

El racó de contes de la biblioteca Jaume Jardí i Gil de Vandellòs anirà a càrrec de la Montse Balada, autora del conte “La buscadora de tresors” que pertany a la col·lecció Ginjoler del Cep i la Nansa, i són contes infantils adaptats a llengua de signes catalana.

La Lola vol ser buscadora de tresors. Un dia li cau a les mans un mapa d’un indret llunyà on n’hi ha un d’amagat. No té cap brúixola que li assenyali el nord, però, decidida a trobar-­lo, emprendrà el camí desconegut que travessa la terra de la mandra, la gresca i la por per fer realitat el seu somni.
La seva història convida els infants a familiaritzar­se amb la incertesa, a transitar els obstacles del camí i a confiar en la intuïció. La brúixola que duem dins és l’autèntic tresor i trobar­lo fa que no ens perdem en l’aventura que és la vida.

Conte imprescindible per educar en l’autoconeixement i desvetllar l’observació, la curiositat, la confiança i la intuïció. Posa de relleu valors com la llibertat i la recerca dels propis somnis

Pin It on Pinterest

Share This