08-05-2021 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Producció: Engruna Teatre // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 60′ // Tots els públics // Edat recomanada: +4 anys // Preu: 3 € / menors de 4 anys gratuït

COMPRAR ENTRADA ONLINE: ticket girat culturafins al 7 de maig.

A TAQUILLA: dijous 6 i divendres 7 de maig, de 18 a 20 h, i 1 hora abans de l’espectacle.

SOPA DE PEDRES és la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel enlloc de volar-hi estels un dia hi arriben els avions. Després d’un llarg viatge, arriba a un indret desconegut on aparentment tothom té de tot però no volen compartir res amb ella. Amb enginy i intel·ligència fa una sopa de pedres que transforma l’individualisme de tot un poble en una feina en equip i dona una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

Fitxa artística:
Idea original i creació: Engruna Teatre
Direcció: Mireia Fernàndez
Interpretació: Anna Farriol i Júlia Santacana

Espectacle en català.

www.engrunateatre.com

Pin It on Pinterest

Share This