25-04-2021 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 103′ // Edat recomanada: +12 anys // Preu: 3 € // AFORAMENT LIMITAT

Després del nostre món hi ha un altre: un món de monstres perillosos i poderosos que governen els seus dominis amb una ferocitat mortal. Quan la tinenta Artemis (Milla Jovovovich) i els seus lleials soldats són transportats del nostre món al nou món, la impertorbable tinenta rep el cop de la seva vida. En la seva desesperada batalla per sobreviure contra enormes enemics amb poders increïbles i atacs imparables i repugnants, Artemiss’unirà a un home misteriós que ha trobat la manera de defensar-se.

Repartiment: Milla Jovovich, Tony Jaa, Tip Harris, Ron Perlman, Meagan Good, Josh Helman, Diego Boneta, Jannik Schümann, Schelaine Bennett, Nic Rasenti, Jin Auyeung, Nanda Costa, Aaron Beelner, Hirona Yamazaki, Adrian Munoz Nordqvist

Guió: Paul W.S. Anderson (Videojoc: Kaname Fujioka, Capcom)

Direcció: Paul W.S. Anderson

Gènere: Fantàstic. Aventures. Acció.

Pin It on Pinterest

Share This