Aquest espectacle que es projecta sobre la façana de l’hospital gòtic incorporarà enguany les figures festives del municipi.

L’espectacle té una durada d’uns 8 minuts i s’estrenarà el divendres 3 de desembre de 2021, a les 18.30 h i 2 sessions més, a les 19.00 i 19.30 h. I es podrà veure durant el Nadal (els dies 4, 10, 11, 17, 18, 23 i 30 de desembre de 2021, a les 18 h, a les 18.30 h, a les 19 h i a les 19.30 h).

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha encarregat el mapping de temàtica nadalenca a Tekalab, el grup d’investigació de l’Associació Cultural Telenoika, de Barcelona, que està especialitzada en aquest tipus d’animacions en 3D.

El vídeo mapping és una tècnica de projecció de vídeo sobre tot tipus de suports amb què es crea el contingut audiovisual per ser adaptat a la forma d’una superfície estàtica, per fer que aquesta cobri vida (en aquest cas, l’Hospital del Coll de Balaguer). Els protagonistes d’aquest espectacle audiovisual que des de l’any 2015 es projecta a la Plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, sobre la façana d’aquest conjunt monumental del s.XIV, seran, com cada any, els alumnes de P5 de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant i de l’Escola Valdelors de Vandellòs.

A aquesta seixantena de nens i nenes, l’equip de Tekakab els ha gravat aquest mes de novembre, distribuïts per grups, en dues sessions diferents, al plató de la Televisió de Vandellòs, amb la tècnica del Chroma Key, per simular la seva participació en les diferents escenes típiques del Nadal al municipi.

Enguany, també apareixeran en el mapping les figures festives del municipi: l’Home dels Nassos, els gegants de l’Hospitalet, el gegantó Frare Celestí, el Cavallet de Mar, els Capgrossos i lo Boc de Vandellòs.

Pel que fa a la música, el nou mapping inclourà nadales tradicionals catalanes.

També podreu veure el màpping al canal YouTube d’aquesta pàgina.

Pin It on Pinterest

Share This