Esteu aquí

Altres
Jornades de Salut
A càrrec de
Àrea Bàsica de Salut Vandellòs-L'Hospitalet
16/04/2018 // 19 h 30
Preu
0,00 €
Durada
60
min.
SINOPSI

Per aquest mes d'abril, el Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI) i l'Àrea Bàsica de Salut Vandellòs-L'Hospitalet han organitzat, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de la Regidoria de Cultura, les Jornades de Salut 2018.

Aquestes jornades consten de tres conferències, previstes per als propers dilluns del mes d'abril, a les 19.30h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet.

La primera, la del dilluns 9 d'abril, es titula "Del model de seguretat social al sistema nacional de salut" i anirà a càrrec de la directora del CAP, Mireia Garcia-Villarubia.

La segona, la del dilluns 16 d'abril, tractarà sobre l'Estratègia Nacional d'Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC) i la impartirà Esther Morales, adjunta d'infermeria del CAP.

I de la tercera i darrera xerrada, la del dilluns 30 d'abril, se n'ocuparà Alba Sabaté, infermera del CAP, que parlarà de "L'evolució de la infermeria al llarg dels anys".