Esteu aquí

Altres
VISITA GUIADA: POBLAT HIFRENSA, d'Antonio Bonet Castellana
A càrrec de
Regidoria de Cultura i Patrimoni
20/07/2017 // 19 h 00
Preu
2,00 €
Durada
60
min.
SINOPSI

Recorregut a peu pel Poblat d'HIFRENSA, obra de l’arquitecte Antonio Bonet Castellana. El Poblat HIFRENSA a l’Hospitalet de l’Infant és la darrera colònia industrial de Catalunya, construïda a principis dels anys 70 per acollir les famílies dels treballadors de la central nuclear Vandellòs I. El valor del conjunt d’equipaments col·lectius i habitatges rau en una concepció modular i integrada en el paisatge, exemple únic al nostre país de l’obra de l’arquitecte racionalista Bonet Castellana. Durant la visita, es visiten els equipaments de l’escola Àster i la residència de treballadors solters, i les zones comunes dels habitatges dels obrers, els pèrits i els enginyers.

Visita recomanada per a públic adult. Recorregut a peu pel Poblat d'HIFRENSA. Accessibilitat fàcil.

Tots els dijous, a les 19h (1h)

Preus:

Adults: 2 €    Menors de 12 anys: 1 €    Menors de 4 anys: gratuït

Places limitades.

Idioma: català / castellà.

Per reservar, cliqui AQUÍ

Sortida i pagament de la reserva, al Centre de Visitants de l'Hospital del Coll de Balaguer.

Per a visites de grups (més de 15 persones) i consultes, contactar amb: tel. 663 95 46 28, en horari del Centre de visitants de l'Hospital del Coll de Balaguer, de dimarts a diumenge, de 10.30 a 13.30 h i de 18.00 a 21.00 h. 

El menor d'edat haurà d'estar acompanyat sempre per un adult. Hi ha l'opció de realitzar les visites en anglès o en francès, si es demana i el nombre de persones és suficient. La Regidoria de Cultura i Patrimoni es reserva la possibilitat d'anul·lar les visites guiades que no tinguin un mínim d'assistència (2 persones), o quan les condicions meteorològiques siguin adverses. En aquests casos, es retornarà l'import que s'hagi pagat.