25-03-2021 // 19.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI) i el Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant // Col·labora: Regidoria de Cultura i Patrimoni i la Diputació de Tarragona // Durada: 108′ // Entrada gratuïta

En el marc d’aquest cicle, es projectaran les següents pel·lícules dels anys 50 i 60: “Bienvenido Mr. Marshall” (el 25 de febrer), “Como casarse con un millonario” (el 4 de març), i “1, 2, 3” (el 25 de març).

Època de la Guerra Freda. C.R. MacNamara, representant d’una multinacional de refrescos a Berlín Occidental, fa temps que projecta introduir la seva marca a l’URSS. No obstant això, en contra dels seus desitjos, el seu cap li encarrega  cuidar de la seva filla Scarlett, que està a punt d’arribar a Berlín. Es tracta d’una esbojarrada jove de divuit anys, que ja ha estat promesa quatre vegades. Però el pitjor és que, eludint la vigilància de MacNamara, la noia s’enamora d’Otto Piffl, un jove comunista que viu a l’Alemanya Oriental.

Direcció: Billy Wilder

Guió: Billy Wilder, I.A.L. Diamond (Teatre: Ferenc Molnár)

Repartiment: James Cagney, Pamela Tiffin, Horst Buchholz, Arlene Francis, Liselotte Pulver, Howard St. John, Hanns Lothar, Leon Askin, Ralf Wolter, Karl Lieffen, Hubert von Meyernick, Red Buttons

Gènere: Comèdia. Sàtira. Guerra freda.

Any: 1961

Pin It on Pinterest

Share This