30-01-2021 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 99′ // Edat recomanada: +7 anys // Preu: 3 € // AFORAMENT LIMITAT

Conta la commovedora història d’un petit orfe (Bruno) que, a la fi de 1967, s’en va a viure amb la seva benvolguda àvia a Demopolis, un poble d’Alabama. El nen i la seva àvia tenen estranyes trobades amb algunes bruixes aparentment glamuroses però absolutament diabòliques, així que ella decideix marxar i emportar-se al noi a un hotel de luxe de la costa. Per desgràcia, arriben exactament al mateix temps que la Gran Bruixa que ha reunit a bruixes de tot el planeta -que van d’incògnit- per a dur a terme els seus horribles plans. Adaptació del llibre “Les bruixes” de Roald Dahl.

Repartiment: Octavia Spencer, Anne Hathaway, Jahzir Bruno, Stanley Tucci, Chris Rock, Angus Wright, Philippe Spall, Simon Manyonda, Jon Prophet, Charles Edwards, Morgana Robinson, Anna Devlin, Eugenia Caruso, Codie-Lei Eastick, Eurydice El-Etr, Jonathan Livingstone, Miranda Sarfo Peprah, Abi Adeyemi, Me’sha Bryan, Joseph Zinyemba

Guió: Robert Zemeckis, Kenya Barris, Guillermo del Toro (Novel·la: Roald Dahl) (Guió original: Allan Scott)

Direcció: Robert Zemeckis

Gènere: Fantàstic. Comèdia. Terror.

Pin It on Pinterest

Share This