24-01-2021 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Edat recomanada: a partir de 14 anys // Durada: 110′ // Preu: 5 €

Venda d’entrades: Online: del 18 al 23 de gener. Taquilla: de dimarts 19 a divendres 22 de gener, de 18 a 20 h i 1 hora abans de l’espectacle.

Una obra fascinant, una mena de duel dialèctic, intel·lectual i emocional entre dues dones úniques, reals, dues formidables actrius de Hollywood.
Monroe/ Lamarr (Still Life) relata una trobada entre l’actriu i inventora Hedy Lamarr i la també actriu Marilyn Monroe (el dia abans de la seva mort). L’obra, que juga amb dues temporalitats (1962 i 1966), es basa en fets històrics a l’hora de relatar una tensa i emotiva confrontació entre dues dones marcades per la pressió de la celebritat i el pas del temps. Durant la seva singular “batalla de reines”, es desgranen temàtiques universals com ara la fragilitat de la fama, el pas irreversible dels anys, la caducitat de la bellesa, les manipulacions del poder, l’absurditat de la guerra o la submissió de la dona (especialment als anys seixanta i al món del cinema).

Fitxa artística:

Autoria: Carles Batlle
Direcció: Sergi Belbel
Intèrprets: Laura Conejero, Elisabeth Casanovas, David Vert i Eloi Sánchez
Producció: Teatre Nacional de Catalunya i Velvet events
Foto: White Horse / TNC

Idioma: català

+info

Pin It on Pinterest

Share This