23-01-2021 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 126′ // Edat recomanada: +12 anys // Preu: 3 € // AFORAMENT LIMITAT

La relació entre una parella d’artistes és posada a prova quan a ella li descobreixen que té una malaltia que amenaça amb robar-li la vida. Què succeeix amb l’amor quan a una dona de mitjana edat li pronostiquen tres mesos de vida? Anja (43) i Tomas (59) viuen en família al costat dels seus fills biològics i fillastres però durant anys, la parella s’ha distanciat. Quan Anja rep el diagnòstic de càncer cerebral terminal el dia abans de Nadal, la seva vida es trenca i posa a prova l’amor desatès.

Repartiment: Stellan Skarsgard, Andrea Bræin Hovig, Elli Rhiannon Müller Osbourne, Eirik Hallert, Steinar Klouman Hallert, Johannes Joner, Gjertrud L. Jynge, Alexander Mørk Eidem, Dina Enoksen Elvehaug, Knut Magne Uv, Thomas Tetens Moe, Einar Økland, Ingrid Bugge, Hala Dakhil, Alfred Vatne, Kristin Voss Hestvold, Terje Auli, Daniel Storm Forthun Sandbye, Bente Westad, Maria Vatne

Guió: Maria Sødahl

Direcció: Maria Sødahl

Gènere: Drama

Candidata a l’Oscar per Noruega a Millor Pel·lícula Internacional.
2020: Premis del Cinema Europeu: Nominada a millor direcció i actriu (Bræin Hovig)

Pin It on Pinterest

Share This