El dimecres 20 de maig es podrà començar a sol·licitar el préstec de documents per telèfon, correu electrònic i a través del Whatsapp d’aquests equipaments

Seguint les recomanacions tècniques dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha decidit restablir el servei de préstec de les biblioteques municipals (de la Biblioteca Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant i de la Biblioteca Jaume Jardí i Gil de Vandellòs) amb el calendari següent:

– A partir del dimecres 20 de maig, la ciutadania podrà sol·licitar el préstec de documents per telèfon (678 806 010), de dilluns a divendres, de 10 a 13h; per correu electrònic (bibhospitalet@vandellos-hospitalet.cat) o a través del Whatsapp de la biblioteca. Aquest servei d’atenció s’oferirà a les persones usuàries de les dues biblioteques.

– A partir del dilluns 25 de maig, s’iniciarà el servei de préstec pròpiament dit, mitjançant el sistema de cita prèvia, per evitar cues o aglomeracions. A l’Hospitalet de l’Infant, es lliuraran els documents prèviament sol·licitats al vestíbul de la biblioteca; i a Vandellòs, al vestíbul de Ca la Torre.

A l’Hospitalet de l’Infant, les persones usuàries hauran de retornar els seus documents a través de la bústia de devolució de la biblioteca, oberta tot el dia; i a Vandellòs, a Ca la Torre, de dilluns a divendres, de 10 a 13h.

Per tal de garantir la seguretat, els documents retornats pels usuaris es posaran en quarantena durant un període mínim de 14 dies. Passat aquest termini, el document tornarà a estar disponible per a ser prestat.

A mesura que avancin les fases del pla de desconfinament, l’Ajuntament adoptarà noves mesures en relació amb l’activitat de les biblioteques municipals. De moment, els usuaris i usuàries no poden tenir accés en cap cas a la col·lecció general de documents de les biblioteques ni utilitzar els seus espais. Tampoc és permès l’ús dels ordinadors públics ni altres dispositius. A més, estan suspeses les activitats culturals a les biblioteques i el servei de préstec interbibliotecari.

cartell biblioteques publiques fase 1 HV

Pin It on Pinterest

Share This