NOVA DATA 08-12-2020 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 70′ // Preu: 5 €

Venda d’entrades: Online: del 2 al 7 de desembre. Taquilla: del 2 al 4 de desembre, de 18 a 20 h i 1 hora abans de la funció.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia sobre els llinatges familiars.

A cals Brugarol -família de l’alta burgesia catalana- la filla, l’Anna, activista social i feminista, decideix canviar-se el primer cognom pel de la mare. “-No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit.”. Per l’Antoni Brugarol és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol, un dels cognoms amb més solera de la comarca. Per això, recorrerà a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna es faci enrere.

Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure-ns un model de coherència absoluta.

Fitxa Artística
Autoria: Ramon Madaula
Direcció: Mònica Bofill
Intèrprets: Ramon Madaula, Jaume Madaula i Júlia Truyol
Escenografia: Laura Clos (Closca) i Sergi Corbera
Il·luminació / cap tècnic: Jordi Berch
Vestuari: Isabel Domènech
Una producció de: Bitò
Distribució: Bitò

Idioma: català

 

Pin It on Pinterest

Share This