03-12-2020 // 19.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 119′ // Edat recomanada: +16 anys // Preu: 4,50 € – Preu especial: 3 € amb el carnet de les biblioteques públiques. // AFORAMENT LIMITAT

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant d’una pista d’aterratge al Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla acabada d’arribar d’Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l’assalt a la tanca.

Tres històries, en què cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

Repartiment: Lluís Tosar, Anna Castillo, Patrick Criado, Fernando Cayo, Álvaro Cervantes

Guió: Alejandro Hernández

Direcció: Salvador Calvo

Gènere: Drama de ficció

Versió: Original en castellà, francès, anglès

logo_circuitgaudi

Pin It on Pinterest

Share This