Divendres 20 i dissabte 21 de novembre de 2020 // 22.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Grup de Teatre Quo Vadis de l’Hospitalet de l’Infant // Col·labora: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 75′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: 3 €

Venda d’entrades: Taquilla: 1 hora abans de la funció.

El grup de teatre Quo Vadis ens presenta una comèdia d’embolics que mostra com d’una situació que sembla ser petita, s’aixeca tota una arquitectura escènica que no només assenyala la hipocresia de l’ésser humà sinó que, al mateix temps, se’n riu d’ell i aconsegueix que l’espectador es burli de la falsedat de la societat. L’obra gira entorn d’una parella en la qual marit i dona s’enganyen. Un lladre entra a la casa i a partir d’això esdevenen una infinitat de situacions en les quals els personatges es van culpant els uns als altres per a no ser descoberts. Des d’una situació simple l’obra enjudicia la hipocresia de l’ésser humà, fruit de la societat en la qual viu, i porta a la reflexió a l’espectador sense oblidar la diversió i el bon humor.

PERSONATGES:

Lladre: ALBERT ZAMBUDIO
Dona del lladre: DANIELA VICENTE
Home: JUAN ANTONIO LÓPEZ
Dona: Mª CARMEN GARRIDO
Ana dona de l’home: TOÑI RODRIGUEZ
Antonio (amant de l’Ana): JUAN ANTONIO SENDINO
2n lladre: MªEMILIA FERNÁNDEZ

DIRECCIÓ: Aleix Vallverdú Palau

AUTOR: Darío Fo

PROGRAMA

Pin It on Pinterest

Share This