27-09-2020 // 18.00 h // TEATRE AUDITORI – CENTRE CULTURAL INFANT PERE // L’Hospitalet de l’Infant // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 97′ // Edat recomanada: Tots els públics // Preu: 3 € // AFORAMENT LIMITAT

Romane i Philippe se separen. Després de 10 anys junts, dos nens i un gos, ja no s’estimen. Ja no estan enamorats. Però s’estimen, de totes maneres. Sota l’atenta mirada dels qui els envolten, comencen una peculiar separació: viuen en dos apartaments separats, que es comuniquen a través de l’habitació dels seus fills.

Repartiment: Romane Bohringer, Philippe Rebbot, Aurélia Petit, Rose Rebbot-Bohringer, Raoul Rebbot-Bohringer, Matthieu Sampeur, Brigitte Catillon, Yves Storper, Gábor Rassov, Jean-François Picard, Vincent Berger, Astrid Bohringer, Reda Kateb, Pierre Berriau, Lou Bohringer, Nicolas Rebbot, Richard Bohringer, Noémie Schmidt, Olivier Rebbot, Riton Liebman

Guió: Romane Bohringer, Philippe Rebbot

Direcció: Romane Bohringer, Philippe Rebbot

Gènere: Comèdia romàntica

Pin It on Pinterest

Share This