19-08-2020 // 19.30 h // Pati de l’Escola Mestral // L’Hospitalet de l’Infant // Companyia: Tresperté // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada:50′ // Edat recomanada: Tots els publics // Preu: gratuït.

Accés controlat com a mesura de prevenció pel COVID-19.
Cal portar mascareta i seguir les recomanacions.

Tres acròbates, una antiga ràdio i una bona dosi d’humor faran les delícies de tota mena de públics.
Tot ha de sortir perfecte, però aviat descobrirem que la tensió del directe fa que les relacions entre ells surtin a la llum d’una manera inevitable. La gelosia, la passió, l’amor… sentiments a flor de pell que no poden ser ocultats ens portaran a una conclusió…. AQUÍ SOBRA UN!

Una espectacular manera de fer circ que no els deixarà indiferents.

Pin It on Pinterest

Share This