17-08-2020 // 22.00 h // Pista al costat de l’Escola Valdelors – Carrer de les Escoles // Vandellòs // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 107′ // Edat recomanada: +7 anys // Preu: Gratuït

Accés controlat com a mesura de prevenció pel COVID-19.
Cal portar mascareta i seguir les recomanacions.

Jocelyn és un home de negocis reeixit, seductor i un mentider compulsiu. Cansat de si mateix es troba, malgrat tot, seduint a una jove i bonica dona fent-se passar per un discapacitat. Però tot canvia el dia en què aquesta li presenta a la seva germana en una cadira de rodes.

Repartiment: Franck Dubosc, Alexandra Lamy, Elsa Zylberstein, Gérard Darmon, Caroline Anglade, Laurent Bateau, Claude Brasseur, François-Xavier Demaison

Guió: Franck Dubosc

Direcció: Franck Dubosc

Gènere: Comèdia romàntica.

Pin It on Pinterest

Share This