11-08-2020 // 19.30 h // Pista damunt de l’Escola Valdelors // Vandellòs // Companyia: Xip Xap // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 55′ // Edat recomanada: A partir de 3 anys // Preu: gratuït.

Accés controlat com a mesura de prevenció pel COVID-19.
Cal portar mascareta i seguir les recomanacions.

Una de les coses que no sabíem de “LA VERITABLE HISTÒRIA DELS 3 PORQUETS” és que el més petit era una porqueta, que volia viatjar en moto i ser arquitecte. Us presentem un espectacle dels de sempre adreçat als nens i nenes, però amb petites variacions que us caldrà descobrir i que, a més a més, us permetran d’aprendre les primeres paraules en una llengua nova, cantar cançons i potser inclús ballar-les.

Per cert, com es diu en anglès? Bufaré, bufaré i la casa et volaré!

Pin It on Pinterest

Share This