10-08-2020 // 22.00 h // Pista al costat de l’Escola Valdelors – Carrer de les Escoles // Vandellòs // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 125′ // Edat recomanada: +7 anys // Preu: Gratuït

Accés controlat com a mesura de prevenció pel COVID-19.
Cal portar mascareta i seguir les recomanacions.

La història segueix a Carol Danvers mentre es converteix en una de les heroïnes més poderoses de l’univers, quan la Terra es troba atrapada enmig d’una guerra galàctica entre dues races alienígenes… Situada en els anys 90, ‘Capitana Marvel’ és una història nova d’un període de temps mai abans vist en la història de l’Univers Cinematogràfic de Marvel.

Repartiment: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn, Gemma Chan, Annette Bening, Lee Pace, Mckenna Grace, Clark Gregg, Djimon Hounsou, Kenneth Mitchell, Lashana Lynch, Rune Temte, Damon O’Daniel, Colin Ford, Algenis Perez Soto, Robert Kazinsky, Chuku Modu, Matthew Maher, Stephen A. Chang, Pete Ploszek, Mark Daugherty, Vik Sahay, London Fuller, Diana Toshiko, Matthew Bellows, Richard Zeringue, Barry Curtis, Nelson Franklin, Patrick Brennan, Patrick Gallagher, Connor Ryan, Duane Henry, Ana Ayora, Stanley Wong, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Evans, Stan Lee

Guió: Anna Boden, Ryan Fleck, Geneva Robertson-Dworet (Còmic: Gene Colan, Roy Thomas. Història: Nicole Perlman, Meg LeFauve, Anna Boden, Ryan Fleck, Geneva Robertson-Dworet)

Direcció: Anna Boden, Ryan Fleck

Gènere: Fantàstic. Acció. Aventures.

Pin It on Pinterest

Share This