05-08-2020 // 19.30 h // Pati de l’Escola Mestral // L’Hospitalet de l’Infant // Companyia: Capicua // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 50′ // Edat recomanada: Tots els publics // Preu: gratuït.

Accés controlat com a mesura de prevenció pel COVID-19.
Cal portar mascareta i seguir les recomanacions.

“El pas del temps ens canvia però hi ha coses que mai ho fan, com la sensació de calidesa que sorgeix en compartir petits plaers amb gent propera. Cinc personatges insòlits conviuen en un carruatge multifuncional, on de la rutina es fa un joc, el caos pot convertir-se en una quotidianitat extraordinària, els records es bressolen en el trapezi, les il·lusions es pugen al màstil i les experiències s’enreden en la corda doble. Escenes plenes de circ, teatre, humor i màgia on es tracta de conviure i sobreviure però sobretot, viure.”

 

Pin It on Pinterest

Share This