27-07-2020 // 22.00 h // Sala Llorers – CA LA TORRE // Vandellòs // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada: 119′ // Edat recomanada: +16 anys // Preu: Gratuït

Accés controlat com a mesura de prevenció pel COVID-19.
Cal portar mascareta i seguir les recomanacions.

En un intent desesperat per arribar a Europa i amagats davant una pista d’aterratge a Camerun, un nen de sis anys i la seva germana gran esperen per a colar-se en els cellers d’un avió. No massa lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d’un elefant, mort i sense ullals. No sols ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla nouvinguda d’Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per a enfrontar-se a la furibunda multitud de subsaharians que ha iniciat l’assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en les quals cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

Repartiment: Luis Tosar, Anna Castillo, Moustapha Oumarou, Álvaro Cervantes, Miquel Fernández, Zayiddiya Dissou, Jesús Carroza, Ana Wagener, Nora Navas, Marta Calvó, Josean Bengoetxea, Jose María Chumo, Candela Cruz, Rubén Miralles, Emilio Buale

Guió: Alejandro Hernández

Direcció: Salvador Calvo

Gènere: Drama. Inmigració.

Pin It on Pinterest

Share This