15-07-2020 // 19.30 h // Pati de l’Escola Mestral // L’Hospitalet de l’Infant // Companyia: Teatre Mòbil + Marcel Gros // Organitza: Regidoria de Cultura i Patrimoni // Durada:60′ // Edat recomanada: Tots els publics // Preu: gratuït.

Accés controlat com a mesura de prevenció pel COVID-19.
Cal portar mascareta i seguir les recomanacions.

Estrena de l’espectacle aquest estiu 2020!

Remember show és un espectacle on Teatre Mòbil i Marcel Gros es retroben després de trenta anys i fan un homenatge a l’ofici, al riure, a l’humor i a l’amistat reinterpretant els seus llegendaris números de clown.

Després de molt de temps viatjant en el carro de la farsa i donant voltes pel món, arriben a la plaça i recuperen el carrer que els va veure néixer i créixer com a artistes.

Comediants, farsants, pallassos, bufons… Una mica de TOT… Remember show!

Pin It on Pinterest

Share This